Gratis levering eller aftal at kigge forbi værkstedet

Kurser

Hegamik tilbyder 2 forskellige RAKU-kurser:

Det uforglemmelige RAKU-kursus

Ro og fordybelse - undersøg dit indre formsprog

 Læs mere om kurserne under fotos

  
 
Det uforglemmelige RAKU-kursus
Dette er et kursus over 2 eftermiddage. Vi mødes hos Hegamik. Du bydes velkommen med et glas bobler, kaffe eller te afhængig af hvad du foretrækker.
 
Den første eftermiddag former du dit eget emne i RAKU-ler. Du bliver hjulpet og guidet, hvis du har behov for det. 
 
Efter denne dag forglødes (1. brænding) dit emne til vi ses igen, så det er klar til RAKU-brændingen.
På den anden dag skal vi RAKU-brænde. Du glaserer det emne du har lavet den første dag og derefter tænder vi op i RAKU-ovnen.
 
Det er vigtigt at du tager tøj med, som ikke en syntetisk (ingen fleece) og som kan tåle at komme til at lugte af røg (lange ærmer og gange bukser).
 
Vi arbejder i små hold på maks 6 personer.
 
Prisen er 450 kr. per dag, prisen er inklusiv kaffe eller te, derudover betales 180 kr. til materialer og 270 kr. brændinger
   
Næste kursus:
Dag 1: Søndag den 17. marts 2024 kl. 12:00-14:30
Dag 2: Søndag den 21. april 2024 kl. 12.00-15:00
Kurset afholdes på Kastanjelunden 2 i Liseleje, 3370 Melby
 
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis I er 4-7 personer, som ønsker et privat kursus.
 
Hvis du er interesseret i dit eget arrangement med dine venner, veninder, familie... så er det også muligt. Kontakt Helle Gaarn (6047 2310) for dato, antal, pris, mm.
 
Hvis du er interesseret i at afholde firmakursus med fokus på ro, fordybelse og opbygning af stærke teams kan du kontakte Helle Gaarn eller læse mere på www.hellegaarn.dk
 
RO & FORDYBELSES. Kreativt kursus med keramik og indre formsprog.
Denne dag er til dig, som ønsker at komme tættere på dig selv og din indre ro. Kurset afholdes over en dag. Vi mødes hos Hegamik.
 
Helle Gaarn er narrativ terapeut, hypnoterapeut og keramiker. Denne dag vil hun hjælpe dig med at arbejde med din indre ro og dit indre formsprog. Hvordan ville det være, hvis du kom tættere på din indre ro? På det der vækker din passion? Vi skal arbejde med keramik, ro og reflektion.
 
Når jeg arbejder med leret er det der, jeg kommer tættere på mig selv. Det er der jeg lader mig selv forsvinde. Det er der, jeg finder den dybe ro. Det er der, jeg får en refleksiv distance og kan se tingene klarere. Den oplevelse vil jeg gerne give dig.
 
Leret hjælper dig med at finde ro, for leret kan ikke skynde sig. Du vil arbejde i lerets tempo. I samarbejde med leret. 
 
Du kommer til at bruge leret som refleksiv flade, til at komme omkring nogle af de ting, som fylder for dig. Hænderne vil hjælpe dig med at forme tanken. Man ved først hvad man tænker, når man har sagt det højt, skrevet det ned eller formet det i leret.
 
Dine værker vil blive forglødet (1. brænding). Hvis du ønsker det, er du velkomme til at deltage i en efterfølgende RAKU-brænding og glasere dine værker.
 
Vi arbejder i små hold på maks 6 personer.
Vi mødes 10:00  - 14.00.
 
Prisen er 1100 kr. Der serveres kaffe, te og eftermiddagssnacks. 
  
Næste kursus:
Lørdag den 5. maj 2024
Kurset afholdes på Kastanjelunden 2, 3370 Melby 
 
Hvis du er interesseret i dit eget arrangement med dine venner, veninder, familie... så er det også muligt. Kontakt Helle Gaarn (6047 2310) for dato, antal, pris, mm.
 
Hvis du er interesseret i at afholde firmakursus med fokus på ro, fordybelse og opbygning af stærke teams er du velkommen til at kontakte Helle Gaarn eller læse mere på www.hellegaarn.dk
 
Lidt om RAKU
RAKU er en japansk brændteknik. Ved RAKU brænding tages de glaserede emner ud af ovnen ved godt 900 grader. Glasuren får et kuldechok og krakkelerer. Det er denne krakkelering, som giver de smukke, unikke mønstre.
 
Efterfølgende placeres emnerne i reduktionsspande med savsmuld, og soden fra forbrændingen farver mønstrene i krakeleringerne op med sorte markeringer. På kurserne arbejder vi med transparent glasur, som ses på billedet. Hvis du er interesseret i at arbejde med andre glasurer er du velkommen til at medbringe dem.
  

Tilmelding

Tilmelding på SMS: 6047 2310